OSAGAIAK:
- 150g gaileta (arruntak)
- 50g gurin
- 150g txokolate beltz
- 150g txokolate esnedun
- 150g txokolate zuri
- 1litro esne-krema
- 1/2litro esne
- 3 poltsatxo mami
- Azukrea
- Gailetak eta gurina ondo nahastu eta birrindu ore sendo bat lortu arte.
- Lortutako orea moldean bota, ondo zapaldu eta hori izango da tarta-ren oinarria.
- Esnea eta krema nahastu eta hiru ontzitan, neurri berdinean, banatu.
- Nahasketaren ontzi bakoitzean txokolate mota bat birrindu kazola batean, berotzen, mami poltsa bat eta 4 azukre goilarakada bota, (txokolate zurian ez bota azukrerik).
- Lehenengo txokolate beltzez egindako nahasketa botatzen da gaileta-oinarriaren gainean, ondoren esneduna eta azkenik zuria.
- Hotzitu aurretik, nahi baduzu, txokolatezko birutak bota ahal dizkiozu gainetik, apaingarri bezala.
- Hozkailuan sartu ondo hotzitu arte.
- Hotzitutakoan serbileta hartu eta bapo-bapo egon arte ez gelditu.